Opakowania słodyczy, ciastek

Opakowania do słodyczy, opakowania do ciastek, opakowania do batonów, opakowania wyrobów cukierniczych.

Opakowania słodyczy z foli metalizowanej mają na celu zapewnić najdłuższą trwałość i świeżość produktu. Opakowanie zabezpiecza produkt przed działaniem czynników zewnętrznych, szczególnie wpływem na świeżość, wygląd, walory estetyczne i smakowe produktu.

Opakowania w technologii SILVERO wykonywane są z najwyższej jakości metalizowanych folii BOPP i BOPET i zapewniają najlepszą ochronę. Opakowania słodyczy i ciastek są szczelne, trwałe i estetycznie wykonane. Odpowiednia kompozycja i barierowość laminatów pozwala na przechowywanie produktów przez długi czas ponieważ skutecznie chroni przed wilgocią oraz promieniowaniem UV.

Opakowania do ciastek i słodyczy w technologii SILVERO.

Opakowania demetalizowane w technologii SILVERO są wykorzystywane do pakowania cukierków, batonów, ciastek, krakersów i pierników. Transparentne okienko sprawia, że produkty prezentują się w wyróżniający sposób na sklepowej półce. Forma naszych torebek do ciastek i słodyczy, jakość wykonania druku, metaliczny błysk, transparentne okienko, estetyka i użyteczność opakowania przyciągają uwagę konsumentów. Dodatkowo torebki mogą być wyposażone w strunowe zamknięcie, które idealnie i przez dłuższy czas, po ich otwarciu , chroni produkt. Powietrze, wilgoć nie mają dostępu do produktu przez co łakocie pozostają świeże, kruche, aromatyczne przez długi czas.

Opakowania premium cold seal i heat seal
Opakowania premium cold seal i heat seal

Poszukujesz unikatowych opakowań? Planujesz premiumizację produktów lub wprowadzasz nowy produkt do segmentu premium?

Dział obsługi klienta SILVERO zapewnia kompleksowe doradztwo i wsparcie techniczne w poszukiwaniu optymalnych rozwiązań opakowaniowych.